Sporočilo za javnost

OB PRVI OBLETNICI POROČNA DUDAKUNDA

13. maj 2010, Ljubljana: Blagovna znamka unikatnih oblačil DudaKunda natanko leto dni po otvoritvi DudaKunda ustvarjalnice v mestnem jedru, predstavlja svoje prve unikatne poročne obleke. Poročna DudaKunda sledi DudaKunda konceptu ustvarjanja – soustvarjenje z naročnico, igrivost in nosljivost. Naravni materiali, bombaž in pletenine, so oplemeniteni s svetlečimi pošivki, krojenje pa stremi k neomejeni svobodi gibanja. Poročna DudaKunda je prvi izbor nevest, ki so samosvoje in neulovljive v začrtane vzorce.

Poročne obleke DudaKunda odlikujejo naravni materiali, nežni in mehki na dotik, praktično krojenje pa omogoča prosto gibanje. Bombaž in pletenina v procesu soustvarjanja postaneta oplemeniteni tkanini, primerni za najlepši dan v letu. Barvni izbor je širok, saj poročna DudaKunda neobremenjeno ponuja pestro paleto barv.

Urška Smolej, oblikovalka in snovalka DudaKunda unikatnih oblačil, z novo kolekcijo nagovarja sproščene, s popolnostjo neobremenjene neveste, ki se na poroko zapeljejo s kolesom ali se za nov korak odločijo kar na poti. Pa tudi neveste, ki bodo poročno obleko v novih okoliščinah želele nositi znova in znova.

Prednost DudaKunda poročnih oblek so tudi dostopne cene, sprejemljive za vsak žep.

Več informacij: Irena Čotar, DudaKundaPR@gmail.com, 041 905 121