Za odlične jogijske trenutke

Pripravite se na začetek vadbe

Oblecite se v lahka in udobna oblačila, ki naj bodo iz naravnih materialov. Priporočamo vam svetle in živahne barve oblačil, v katerih se boste zagotovo bolje počutili kot v temnejših odtenkih.


Dve do tri ure pred pričetkom vadbe ni priporočljivo jesti. Tudi med vadbo je bolje, da ne zaužijete nobene tekočine.


Pridite na vadbo 10 minut pred pričetkom. Tako se boste lahko v miru pripravili na vadbo, se otresli zunanjih skrbi, pa tudi ostali udeleženci bodo zadovoljni z točnim pričetkom vadbe.


Če se vam zgodi, da ne uspete priti na vadbo ali zaradi nepredvidljivih okoliščin zamujate, prosimo, če nas predhodno obvestite na mobilno številko 031 850 879 (Urška).


Jogijska vadba


V prostor vadbe vstopite bosi in osredotočeni. Skrbi in mobitele pustite pred vrati.


S tihim govorjenjem spoštujte mir in tišino v prostoru.


Poskušajte se popolnoma posvetiti in predati vadbi. Tako boste začutili pravo delovanje jogijske vadbe.


Zdravstvene omejitve in splošno počutje


V primeru zdravstvenih težav ali drugačni telesnih omejitev se pred pričetkom vadbe posvetujte z učiteljem, da se izognete morebitnim dodatnim poškodbam.


Udeleženke v času menstrualnega ciklusa prilagodite vadbo svojemu počutju. Izogibajte se izvajanju obrnjenih jogijskih položajev (sveča, plug, stoja in ostale različice položajev).


Spoštujte svoje lastne meje in omejitve ter vadbo prilagodite svojim trenutnim zmožnostim. Učitelj ne odgovarja za nastale poškodbe.


Plačilo in dodatna vprašanja


Prosimo, da plačilo vpisnine poravnate pred pričetkom prve ure.


Za vsa vaša dodatna vprašanja, komentarje, pohvale je učitelj na voljo ob zaključku vadbe ali prek elektronske pošte dudakunda@gmail.com