UNIKATNI IZDELKI

Poleg serij oblačil DudaKunda dela in ustvarja predvsem unikatne izdelke po naročilu, ki nastajajo v kreativnem dialogu z novo lastnico. Blizu so ji naravni materiali, žive barve in nenavadni kroji. Širok asortiman izdelkov blagovne znamke DudaKunda zajema obleke, tunike, majice, krila, oblačila za jogo in modne dodatke, med drugimi torbice, pasove in uhane. Za navdih in lažjo predstavo obiščite DudaKunda izložbo.

POT DO NAROČILA

Ko si zaželite svoj DudaKunda unikaten kos oblačila se oglasite v DudaKunda ustvarjalnici na Cigaletovi 9 v II nadstropju v Ljubljani (nad trgovino Sanolabor).

DudaKunda ustvarjalnica je odprta vponedeljek, torek in petek dopoldan, v četrtek pa popoldan.

Tu boste lahko pomerili nove kreacije ali si naročili svojo po lastnih željah. Pred prihodom pokličite Urško (031 850 879) ali ji pišite na smolej.urska@gmail.com. To je že pot do naročila, soustvarjanja in snovanja. Isti kontakti veljajo tudi za vse dodatne informacije o cenah, materialih, načinu ustvarjanja, dostavi, darilnih bonih, ki jih lahko naročite za svoje najbližje v vrednosti po vaši želji in vsem, kar bi vas še utegnilo zanimati.

OSTALA DUDAKUNDA PRODAJNA MESTA

Trgovina Ika, Mestni trg 13, 4220 Škofja Loka, odprto: pon – pet od 9h – 12.30 & 15.30 – 19h, sob od 9h – 12.30
Trgovina Ika, Trg Cirila Metoda 13, 1000 Ljubljana, odprto: pon – pet od 9h – 19, sob od 9h – 14h
Leart, spletna trgovina unikatnih izdelkov, www.leart.si